Lihtsasti valmiv mahlase kattega kõrvitsapirukas, mis on vaid mahedalt magus.
- 300 g magusat muretainast
- 500 g muskaatkõrvitsat
- 200 g toorjuustu
- 2+2 spl suhkrut
- 2 spl aprikoosimoosi
- 2 spl mandlilaaste
Puhasta kõrvits ja tükelda väiksemaks. Pane paksupõhjalisse potti pisut õli ja 2 spl suhkur, lisa kõrvitsatükid ning hauta madalal kuumusel pehmeks. Jahuta.
Küpseta koogi põhi. Suru muretainas 22 cm-se koogivormi põhja ja seintele, kata küpsetuspaberi ja küpsetusubadega ning küpseta 220-kraadises ahjus 8 minutit. Eemalda küpsetuspaber ja küpsetusoad ning jätka koogipõhja küpsetamist kuniks see on täiesti küpsenud. Võta ahjust ja jahuta.
Sega toorjuust 2 spl suhkruga ja määri see jahtunud koogipõhjale. Tõsta peale kõrvits, nirista (või tõsta) peale aprikoosimoosi ja raputa üle mandlilaastudega.
Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)
Fönsterputs stockholm
Greate post. Keep posting such kind of information on your site.
Im really impressed by it.
Hello there, You have performed a fantastic job. I’ll certainly digg it and for my
part recommend to my friends. I am sure they’ll be benefited from this web site.
Berita,Berita Terbaru,Liputandetik
Please let me knnow if you’re looking for a writer for yopur site.
You have some really good posts aand I feel I wouild be
a good asset. If you ever want to take some
of thhe load off, I’d really like to write some material for your blog in exchange for a link back too mine.
Please shoot me ann e-mail iff interested. Regards!