Maapirnirisoto

Maapirnid jäävad risotos krõmpsuks ja riis saab endale mõnusa maapirni maitse juurde.

Koori maapirnid ja lõika väikesteks kuubikuteks.

Kuumuta või pannil. Lisa riis ja kuumuta segades kuniks riis on kergelt läbikumav.

Lisa maapirni tükid ja hakka kulbiga lisama kuuma puljongit. Jätka segamist ning puljongi lisamist vähehaaval peale eelneva puljongi imendumist. Risoto küpseb ca 20 minutiga.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Kõrvitsarisoto
Järgmine postitus
Pajaroog kana ja läätsedega
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kõrvitsarisoto

Kõrvitsane mahe risoto, mis tuleb eriti kena ja tummine muskaatkõrvitsat kasutades.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.