Kuusevõrsemääre

Paljud on ilmselt oma elu jooksul noori kuusevõrseid söönud. Nüüd on seda võimalus “tsiviliseeritult” söögilaua taga teha. Serveeri  leiva ja kurgiviiluga.

  • 1 sl kuusevõrseid
  • 4 sl kodujuustu
  • 25 g sinihallitusjuustu
  • 2 sl keefiri või hapukoort
  • 0,5-1 tl suhkrut
  • 5 peeneks uhmerdatud kadakamarja

Pane kõik ained köögikombaini või püreesta saumikseriga.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Kikerhernepasteet
Järgmine postitus
Lambamaksapasteet
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kikerhernepasteet

Maitsev ja valgurikas lihavaba leivamääre.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.