Lõika kanafilee 1,5 cm suurusteks kuubikuteks, sega 1 tl kanapuljongi, 0,5 tl valge pipra, soola ja munavalgega. Jäta 30 minutiks kaane alla marineerima.
Prae pannil õli sees maapähklid. Haki küüslauk ja ingver hästi peeneks.
Pane pannile õli ja kuumuta madalal temperatuuril kanatükid. Kui nende värv muutub heledaks, lisa tšilli, Sichuani pipar, ingver ja küüslauk. Prae mõned minutid. Lisa sojakastmed, valge pipar, vesi, paprikad, sibul ja keeda mõned minutid. Kõige lõpus lisa äädikas, suhkur ja potist võetud paari supilusikatäie veega segatud tärklis. Kuumuta, kuniks toit muutub paksemaks ja lisa pähklid.
Retsept: Han Yang (Han’s restoran), foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)
Retsept ilmus ajakirjas Psühholoogia Sinule aastal 2014.
0 Kommentaari