Kukeseenepirukad

Lihtsasti valmivad pirukad, mis on seest mahlased ja pealt krõbedad.

 

  • 400 g pärmi-lehttaigent
  • 2 muna
  • 5 koorega keedetud kartulit
  • 2 sibuat
  • 200 g kukeseeni
  • 100 g riivjuustu (nt Saaremaa kadaka)
  • maitsestamiseks soola, pipart, peterselli või tilli

Koori kartul ja lõika kuubikuteks. Prae seened ja hakitud sibul õlis. Sega kokku juust, seened, sibul, kartul, maitsesta soola ja pipraga.

Rulli taigen õhemaks ja lõika ruudukujuliseks. Määri lahtiklopitud munaga ning aseta peale täidis. Näpi pirukakompsud kokku. Määri pirukad ka pealt munaga ning küpseta 180-kraadises ahjus 15-20 minutit kuniks pirukad on kuldpruunid. Valmis pirukatele puista peale hakitud tilli või peterselli.

Retsept: Ants Kraus, foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Kukeseenepasta
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kukeseenepasta

Lihtne ja suvine pastaroog hooajalistest kukeseentest.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.