Juustune vormiroog kõrvitsast ja ricottast.
- 700 g seemnetest puhastatud ja kooritud kõrvitsat
- 200 g ricotta juustu
- 200 g riivitud tavalist eesti juustu
- 4 muna
- 1 dl kohvikoort
- 1 spl pestot
- soola, pipart
- röstitud kõrvitsaseemneid
- riivitud parmesani
Tükelda kõrvits, aseta tükid võitatud ahjuplaadile ja küpseta 180 kraadi juures umbes 30 minutit. Jahuta.
Klopi munad koorega lahti, maitsesta pestoga, lisa ricotta, riivitud juust ja püreestatud (või kahvliga katki surutud) kõrvits. Maitsesta soola ja pipraga.
Vala segu sobiva suurusega võitatud ahjuvormi ning küpseta 200 kraadi juures umbes 50 minutit. Serveerimisel puista peale röstitud kõrvitsaseemned ja veel juustusemat rooga soovides riivi peale parmesani. Serveeri soojalt.
Retsept: Maris Schryer (Perenaine.ee), foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)
Eva
Tere lugeja!
Perenaine.ee leht ei ole nn suletud grupp, tagasiside on meile väga oodatud.
Eeldame, et küsija on sama (Kiss?) ja siin lehel ka vastus kuupäevast 14.07.2014:
http://perenaine.ee/perenaine-ee-uus-veebileht/#.VCjshvmSz7M
Toidublogijate nimekirja me otsustasime edaspidi enam mitte hallata. Suuname lugejad leheküljele kodukokad.ee, mis koondab suuremate toidublogijate tegemised.
Perenaine.ee nimel, Eva
Elisa
Mina soovitaks blogisid vaadata siit: http://top100ruokablogit.com/toidublogid.php