Kookospannkoogid

Nisujahuvabad pannkoogid, milledes maitset annab kookospiim.

1 pakk ricotta kohupiima (200 g)
1 dl kreemist kookospiima
1,5 dl riisijahu
0,5-1 dl roosuhkrut või kookossuhkrut
2 muna

 

Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks. Sega omavahel kookospiim ja ricotta. Lisa juurde ka riisijahu, viimasena munavaht.

Küpseta keskmisel kuumusel võis või õlis väikesed pannkoogid.

Retsept: toidublogi Toidujutud, foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Virsikutäidisega pannkoogid
Järgmine postitus
Tatra-beseerull vaarikate ja mustikatega
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Virsikutäidisega pannkoogid

Mahlase virsikutäidisega magusad pannkoogid. Virsikutäidise võid ka eelmisel päeval valmis teha ja söömise päeval üles soojendada.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.