Rohke šokolaadiga kiirelt valmivad küpsised on meelepärased igale maiasmokale.

  • 100 g pruuni suhkrut
  • 100 g suhkrut
  • 100 g pehmet võid
  • 1 muna
  • 1 tl vanillsuhkrut
  • 225 g nisujahu
  • 140 g sulatatud piimašokolaadi
  • 85 g valget šokolaadi
  • 85 g tumedat šokolaadi

Sega puulusikaga või ja mõlemad suhkrud, lisa muna, vanillisuhkur, jahu ja pool sulatatud piimašokolaadist, sega ühtlaseks.

Lisa valge šokolaadi ja tumeda šokolaaditükid. Kasutades jäätiselusikat, vormi pallikesed ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (kui tainas tundub liiga paks, võid pallikesi natuke lamedamaks suruda).

Küpseta 200-kraadises ahjus u. 10-12 minutit. Kaunista kondiitripritsi abiga ülejäänud sulatatud šokolaadiga.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)