pannkoogid / 03/15/2017

Kohupiimapannkoogid

Sega kausis kohupiim, jahu, suhkur, sool, munad ja vaniljesuhkur. Lase tainal 10 minutit seista.

Kuumuta pannil õli, tõsta lusikaga tainas pannile ning prae pannkoogid tasasel tulel mõlemalt poolt kuldseks.

Retsept: Elina Sildre (Perenaine.ee), foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Banaanipannkoogid kaerajahust
Järgmine postitus
Kapsapannkoogid
2 Kommentaari

March 24, 2017

Asendasin pool kohupiima peenelt riivitud porgandiga,nisujahu täistera kaerajahuga ja suhkru stevia magusainega ja said ka väga maitsvad koogid!See muidugi maitseasi,aga proovida võd ikka!


April 30, 2018

Kasutasin toortatrajahu ja kookossuhkrut, väga mõnusad kohevad pannkoogid tulid.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Banaanipannkoogid kaerajahust

Vaid mõnest komponendist valmivad imelihtsalt suhkruvabad magusad pannkoogid, kus saad ära kasutada küpsed banaanid.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.