Sidrunimaitseline kohupiima-magusroog, mida “vürtsitavad” šokolaadihelbed.

  • 2 dl kohvikoort
  • 2 sl suhkrut
  • 2 muna
  • 200 g paksemat kohupiimapastat
  • poole sidruni koor ja mahl
  • 30 g šokolaadi
  • 75 ml piima
  • 2 tl želatiini

Klopi paksupõhjalises potis koor, suhkur ja munad segamini. Kuumuta vispliga pidevalt segades, kuni koor pakseneb. Jahuta külmaveevannis.

Lisa riivitud sidrunikoor ja mahl, riivi hulka šokolaad. Lisa kohupiimapasta ja sega ühtlaseks. Paisuta ja sulata piimas želatiinipulber ja nirista kohupiimasegu hulka, sega. Tõsta klaasidesse ja hoia mõned tunnid enne serveerimist külmkapis. Kaunista riivitud šokolaadiga.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)