Selle kohupiimakoogi põhi on tehtud maisijahuga, mis annab hästi mureda tulemuse.

Põhi:

  • 150g võid
  • 1 dl suhkrut
  • 1 muna
  • 3 dl maisijahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • soola

Kate:

  • 400 g kohupiima
  • 3 muna
  • 1 dl suhkrut
  • 1 tl vaniljesuhkrut
  • 3 dl marju (näiteks mustsõstraid, astelpajusid ja pohli)

Vahusta või suhkruga, lisa toasoe muna ning küpsetuspulbri ja soolaga segatud jahu. Vooderda tainaga 24 cm-se lahtikäiva koogivormi servad ja põhi. Sega omavahel kõik katteained ja vala põhjale. Küpseta 200 kraadises ahjus 30-40 minutit.

Retsept: Veskimati; foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)