Speltajahuga pehme keeks, mille sees on šokolaaditükid.

  • 150 g võid
  • 1,5 dl suhkrut
  • 2 muna
  • 200 g pakikohupiima
  • 2,5 dl nisujahu
  • 1,5 dl speltajahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl vaniljesuhkrut
  • 1 küps banaan
  • 65 g rosinaid
  • 75 g tükeldatud Fazeri iirisetükkidega piimašokolaadi

Vahusta toasoe või suhkruga, lisa toasoojad munad ja kohupiim, purustatud banaan. Sega kõik ühtlaseks.

Lisa segatud kuivained, rosinad ja hakitud šokolaad. Sega kõik omavahel kokku.

Tõsta tainas võitatud ja jahu/riivsaiaga üle puistatud keeksivormi. Küpseta ca 60 minutit 180-kraadises ahjus või siis sama kaua 160-kraadises pöördõhuga ahjus.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Kohupiima-vaarika purukook
Järgmine postitus
Kohupiima-virsikukook
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kohupiima-vaarika purukook

Kohupiimaselt mahlane kook, erilise meki annavad kookoshelbed, rääkimata vaarikatest endist, mis on ühed parimad marjad kookidesse lisamiseks.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.