Kevadtoidud / salatid / taimetoidud / 04/07/2016

Karulaugune kevadsalat

Kevadine salat turult saadud värske ja kodumaise karulaugu ja redisega. Hapukoor tasakaalustab karulaugu pikantset maitset. Paku salatit keedetud kartuli või mahedamaitselise liharoa juurde.

  • Suur peotäis karulauku
  • suur peotäis jääsalatit
  • pool pikka kurki, viilutatuna
  • peotäis redist, viilutatuna
  • 4 spl maitsestamata jogurtit või hapukoort
  • 2 spl majoneesi
  • pisut soola

Lisa hakitud karulaugu ja rebitud jääsalati hulka kurk ja redis ning sega kastmega. Serveeri.

Retsept ja foto: Maris Schryer (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Teokarbipasta ricotta ja tomatiga
Järgmine postitus
Pasta kevadise pestoga
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Teokarbipasta ricotta ja tomatiga

Mahlane pastaroog, millest jätkub suuremale seltskonnale. Võid teha nii suures vormis kui väikeste individuaalsete portsjonitega (küpsetusaeg on sama).

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.