Suurepärane suupiste pidulauale: lihtne valmistada ja maitseb nii kuumalt kui külmalt.

  • 400 g pärmi-lehttainast võiga (Eesti Pagar)
  • 3 dl kartuliputru
  • maitsestamiseks tüümiani, tilli, rohelist sibulat, soola-pipart

Sega kartulipuder (hakitud) maitseainetega.

Rulli lehttainas jahusel pinnal piklikuks nelinurgaks, mis lõika omakorda 3-4 pikaks ribaks. Laiust peaks olema sellel niipalju, et kartulipuder keskele ära mahuks ning tainaservad tugevasti kinni näpistatuks saadud. Tulemuseks saad “vorstid”, mis lõika väikesteks juppideks ja aseta küpsetusplaadile, “õmblus” allpool.

Pintselda pealt munaga ning küpseta 220 kraadises ahjus ca 15-20 minutit.

Retsept: Nami-nami retseptikogu, foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)