Kartuli-porgandi kotletid

Krõbedad kotletid kartulist ja porgandist. Kogused 4 sööjale.

  • 3-4 kartulit
  • 1 porgand
  • 1 muna
  • 4 + 4 spl jahu
  • 2 spl piima
  • 50 g riivitud juustu
  • soola, pipart, peterselli
  • rasvainet praadimiseks

 

Riivi kartulid jämeda riiviga. Riivi porgand peene riiviga.

Klopi lahti muna, lisa 4 spl jahu ja piim, maitsesta soola-pipraga. Sega sisse juust ja kartulid-porgandid. Veereta ülejäänud jahus pallikesed ja suru lamedaks.

Kuumuta pannil rasvaine. Pane kotletid pannile ja prae keskmisel kuumusel mõlemalt poolt pruuniks. Hoia kuumust keskmise peal, et kartul korralikult läbi küpseks.

Serveeri koheselt. Raputa peale hakitud peterselli ja einesta hapukoorega.

Nippe ja nõuandeid: krõbedateks kotlettideks kulub rasvainet üsna palju, mistõttu kasuta rasvainena ghii’d, see on kõhule sõbralikum!

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)

 




Eelmine postitus
Porgandi-kõrvitsakuklid seemnetega
Järgmine postitus
Krõbedad magusad pähklid Himaalaja soolaga
1 Kommentaar

January 19, 2016

näpuotsatäis muskaatpähklit annab mõnusa maitse 🙂



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Porgandi-kõrvitsakuklid seemnetega

Pehmed kuklid, mis tänu kõrvitsale ja porgandile seisavad värsked ka küpsetamisjärgsel päeval.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.