Kartuli-kodujuustu pulgad

Mahlane suupiste krõbedas kattes.

  • 5 keedukartulit
  • 2 muna
  • 100 g riivsaia
  • 100 g kodujuustu
  • 2-3 spl nisujahu
  • praadimiseks toiduõli
  • maitsestamiseks pipart, koriandrit, soola, kurkumat

Riivi kartul, lisa munad, kodujuust, maitseained, sega korralikult. Lisa jahu, sega.

Vormi pulgakesed, paneeri riivsaias ja prae õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri värske salatiga või meelepärase kastmega.

Retsept: Jan Janno, foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Baklažaanimääre
Järgmine postitus
Võileivatort suitsukana ja rukolaga
7 Kommentaari

May 3, 2015

Soovitan kindlasti proovida, nii head ja maitsvad, panin endale meelepärased maitseained sisse. Mulle meeldivad need pulgad rohkem külmalt.


May 4, 2015

Järele proovitud, väga maitsvad.


    September 1, 2015

    Kas muna on keedetud või toores?


      September 1, 2015

      Toores!


      October 9, 2016

      Muna on ju selleka,et mass koos püsiks,kus siis keedetult panna saab..sama hea,kui taigna tegemisel kasutaks keedumuna. 🙂


September 1, 2015

Toores!


April 27, 2017

Väga-väga maitsvad! Unustasin kokkamisetuhinas küll jahu lisada, kuid ka ilma jahuta on super head! Soovitan soojalt 🙂



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Baklažaanimääre
sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.