Tõeliselt juustune keeks, mis maitseb kõige paremini ahjusoojalt.
- 3 muna
- 1 tl suhkrut
- 0,5 tl soola
- 200 g maitsestamata jogurtit
- 200 g nisujahu
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 200 g riivitud tugevamaitselist juustu (näiteks Cheddar)
- soovi korral 1 sl köömneid
Mikserda munad suhkru ja soolaga kergelt vahuseks. Peata mikseri töö, lisa maitsestamata jogurt, küpsetuspulbriga segatud jahu ja riivitud juust, millest oled 2-3 spl pannud kõrvale peale raputamiseks, ning köömned.
Sega võimalikult lühidalt ühtlaseks ja vala tainas võiga määritud keeksivormi. Raputa peale varasemalt kõrvale pandud riivjuust. Küpseta 175-kraadises ahjus 45 minutit.
Retsept: Liisi blogi, foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)