Klopi munad lahti, lisa suhkur ja sool. Sega juurde keefir (või hapupiim).
Mõõda teise kaussi jahu ja sega juurde sooda. Lisa jahu-sooda muna-keefirisegule.
Sega ühtlaseks, tainas peaks tulema umbes paksu hapukoore paksune. Vajadusel lisa jahu või keefiri.
Küpseta õlis keskmisel kuumusel väikesed pannkoogid.
Sellest kogusest tuleb u. 25-30 pannkooki.
Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)
5 Kommentaari
Lihtne retsept, kohevad pannkoogid!
Aitäh retsepti eest! Väga maitsvad pannkoogid tulid! Katsetasin järgmist jahusegu: 2,5 dl nisu- ja spelta täisterajahu (kliid söelusin välja) ja 1,5 dl lupiinijahu (saab loodusepoest).
Need koogid tulid väga maitsvad. Tavaliselt mul ei tule pannkoogid hästi välja, aga neid väikeseid pontsusid oli lihtne valmistada. 🙂 Tegin poole koguse ja sõin koos marjade ning vahtrasiirupiga.
Maitsvad pannkoogid. Nagu retseptis öeldud, küpsetage keskmisel kuumusel, muidu ei pruugi kenasti läbi küpseda.
Väga mõnusad koogikesed! 🙂