pannkoogid / 11/24/2014

Hapupiima pannkoogid

Mõnusad paksud pannkoogid, mis on seest mahlased ja hapukad.

  • 2 muna
  • 3 spl suhkrut
  • näputäis soola
  • 3-3,5 dl hapupiima või keefiri
  • 4 dl nisujahu
  • 1 tl soodat

Klopi munad lahti, lisa suhkur ja sool. Sega juurde keefir (või hapupiim).

Mõõda teise kaussi jahu ja sega juurde sooda. Lisa jahu-sooda muna-keefirisegule.

Sega ühtlaseks, tainas peaks tulema umbes paksu hapukoore paksune.  Vajadusel lisa jahu või keefiri.

Küpseta õlis keskmisel kuumusel väikesed pannkoogid.

Sellest kogusest tuleb u. 25-30 pannkooki.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)

 




Eelmine postitus
Kookospannkoogid
Järgmine postitus
Marjakoogikesed pannkoogitainast
4 Kommentaari

November 25, 2014

Lihtne retsept, kohevad pannkoogid!


January 10, 2016

Aitäh retsepti eest! Väga maitsvad pannkoogid tulid! Katsetasin järgmist jahusegu: 2,5 dl nisu- ja spelta täisterajahu (kliid söelusin välja) ja 1,5 dl lupiinijahu (saab loodusepoest).


July 4, 2017

Need koogid tulid väga maitsvad. Tavaliselt mul ei tule pannkoogid hästi välja, aga neid väikeseid pontsusid oli lihtne valmistada. 🙂 Tegin poole koguse ja sõin koos marjade ning vahtrasiirupiga.


January 16, 2018

Maitsvad pannkoogid. Nagu retseptis öeldud, küpsetage keskmisel kuumusel, muidu ei pruugi kenasti läbi küpseda.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kookospannkoogid

Nisujahuvabad pannkoogid, milledes maitset annab kookospiim.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.