Geisha kommid

Maitsev Geisha šokolaad veelgi maitsvamate kommide kujul.

  • 1 dl kohvikoort
  • 2 sl riisijahu
  • 50 g võid
  • 50 g palmirasva
  • 3 sl magusat kakaojoogipulbrit
  • 100 g Geisha šokolaadi

Sega potis koor jahuga, kuumuta vaiksel kuumusel pidevalt segades kuni segu pakseneb. Lisa või, rasv ja kakaopulber ja sega ühtlaseks.

Võta tulelt, lisa seejärel šokolaaditükid ja kui šokolaad on sulanud, pane segu paariks tunniks külma.

Vormi väiksed pallid, veereta neid kakaopulbris ja hoia üleöö serveerimiseni külmas. Selleks ajaks on kommid omandanud paraja kõvadusastme.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Nutella tort
Järgmine postitus
Vaarika-šokolaadi vahukook
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Nutella tort

Kõrge, pidulik ja pehme šokolaaditort, mille rikkalik Nutella kreem jätab suhu meeldiva pähkli-šokolaadise maitse. Tort valmista söömisele eelneval päeval.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.