Geisha kommid

Maitsev Geisha šokolaad veelgi maitsvamate kommide kujul.

  • 1 dl kohvikoort
  • 2 sl riisijahu
  • 50 g võid
  • 50 g palmirasva
  • 3 sl magusat kakaojoogipulbrit
  • 100 g Geisha šokolaadi

Sega potis koor jahuga, kuumuta vaiksel kuumusel pidevalt segades kuni segu pakseneb. Lisa või, rasv ja kakaopulber ja sega ühtlaseks.

Võta tulelt, lisa seejärel šokolaaditükid ja kui šokolaad on sulanud, pane segu paariks tunniks külma.

Vormi väiksed pallid, veereta neid kakaopulbris ja hoia üleöö serveerimiseni külmas. Selleks ajaks on kommid omandanud paraja kõvadusastme.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Šokolaadi-banaani tort
Järgmine postitus
Maiustused Oreo küpsistest
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Šokolaadi-banaani tort

Lihtsalt valmiv, kuid efektne ja mahlane peolauatort, kus kakaobiskviitide vahel on hõrk šokolaadi-toorjuustukreem ja banaaniviilud.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.