supid / taimetoidud / 04/09/2014

Brokoli püreesupp

Lihtsasti valmiv püreesupp, milles võid kasutada ka külmutatud brokoli õisikuid. Kogused kahele.

  • 400 g brokolit
  • 2-3 kartulit
  • 50 g toorjuustu
  • 250 ml vett
  • 1 puljongikuubik
  • maitse järgi soola-pipart

Lisandiks:

  • piiniaseemneid, feta juustu

Haki brokoli ja kartul väiksemateks tükkideks. Pane kartul vee ja puljongikuubikuga keema ja keeda peaaegu pehmeks.

Lisa brokoli ja keeda veel kuniks brokoli ja kartulid mõlemad pehmed on. Eemalda mõned terved brokoliõisikud kaunistuseks ja püreesta ülejäänud segu saumikseriga.

Sega sisse toorjuust ja kuumuta keemiseni. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga. Enne serveerimist lisa supile terveid brokkoli õisikuid, piiniaseemneid ja feta juustu.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine retsept
Aedvilja-oasupp kruupidega
Järgmine retsept
Grillitud lillkapsa supp
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Aedvilja-oasupp kruupidega

Maitsev ja toekas supp.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.