kalaroad / 04/09/2014

Ahjupaprikad tatra ja kalaga

Ilus tulipunane ja soojendav ahjuroog.

  • 300 g keedetud tatart
  • 200 g konservkala (Saidat) õlis
  • 1 sibul
  • 1-2 sl hapukoort
  • 5 punast paprikat
  • musta pipart

Tükelda kala väiksemateks tükkideks ja sega kogu konservi sisu tatraga. Lisa peeneks hakitud sibul, hapukoor ja jahvatatud pipar. Vajadusel võid natuke ka soola lisada. Lõika paprikatel “kaas” pealt, eemalda seemned ja täida paprikad seguga.

Lao seejärel pannile ja küpseta 200 kraadi juures umbes 30 minutit.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Soe kartulisalat suitsukalaga
Järgmine postitus
Tuunikalapirukas
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Soe kartulisalat suitsukalaga

Toekas ja suvine suutäis värsketest kartulitest.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.