Ahjuköögiviljad palsamiäädikaga

Lihtne ja maitsev roog hooajalistest köögiviljadest.

  • Meelepäraseid köögivilju, sh kartuleid, suvikõrvitsaid, porgandeid
  • Oliiviõli (u. 2 spl)
  • Palsamiäädikat (u. 2 spl)

Tükelda kartulid neljasteks sektoriteks ja keeda neid 3 minutit soolases vees. Tükelda suvikõrvitsad ja porgandid.

Võta suur ahjuplaat, kata see küpsetuspaberiga. Kalla köögiviljad ahjuplaadile. Nirista peale oliivõli ja palsamiäädikat ning vett (u. 3 spl). Küpseta 220-kraadises ahjus umbes 35 minutit või kuniks köögiviljad on kenasti pruuniks tõmbunud.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Vürtsikad porgandimuffinid ingverikreemiga
Järgmine postitus
Ahjuroog kukeseentega
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Vürtsikad porgandimuffinid ingverikreemiga

Vürtsikad toorjuustukreemiga kaetud muffinid.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.