Taiwanilt pärit bubble tee, mille sees on põnevat maitseelamust pakkuvad nätsked tapioki pärlid. Kogused kahele joojale.
- 50 ml tapioki pärleid*
- 1 dl suhkrusiirupit**
- 2 tl matcha pulbrit
- 2 tl tuhksuhkrut
- 5 dl piima (sobivad ka taimsed piimad)
- mõned jääkuubikud
Valmista tapioki pärlid vastavalt pakendil olevale juhendile (meie poolt kasutatavate pärlite õpetust vaata siit). Kui pärlid on valmis, tõsta need suhkrusiirupisse ootele.
Sega matcha pulber tuhksuhkruga. Kuumuta piim 80 kraadini ning vispelda natuke piima matcha segu sisse. Kui segu on ühtlane, lisa ülejäänud piim, sega ja jahuta toatemperatuurini.
Pane joogiklaaside põhja tapioki pärlid ja kalla peale siirup. Seejärel tõsta peale jääkuubikud ning kalla peale matcha piim.
* Perenaine.ee kasutas neid Umami.ee-s müüdavaid tapioki pärleid.
**Suhkrusiirupiks pane potti 0,9 dl vett ja 2-3 spl suhkrut. Keeda madalal tulel 3 minutit ja siirup ongi valmis.
Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)
Bubble tee ‹ Perenaine.ee – retseptid
[…] Vaata matcha bubble tee retsepti siit […]