Õhukesed krõmpsud küpsised, mis valmivad küllalt lihtsalt. Sõltuvalt küpsise suurusest saab sellest kogusest 15-25 küpsist.
- 50 g võid
- 2 spl mett
- 60 g (pruuni) suhkurt
- 50 g nisujahu
- 2 munavalget
- 1,3 dl mandleid
- 1,3 dl tumedat šokolaadi
Sulata või ja mesi. Rösti mandlid (pannil pliidi peal). Haki mandlid ja šokolaad. Sega munavalged, suhkur, jahu ja või-mee segu.
Määri ahjuplaat võiga ja tõsta 2 tl küpsisetainast ahjupannile, vormi lusikaga sellest ümar õhuke ketas, jäta piisavalt ruumi kerkimiseks ja lisa pannile järgmine küpsis.
Küpseta 8-10 minutit 175- kraadises ahjus kuniks küpsised on helepruunid.
Retsept: Donna Hay, foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)