Neid mahlaseid küpsiseid ei olegi nii raske valmistada, vaja on vaid natuke kannatlikkust ja aega.

Küpsisekihid:

  • 175 g võid
  • 1,75 dl suhkrut
  • 175 g nisujahu
  • 5 muna

Vahele:

  • 300 g paksemat jõhvikamoosi (või mõnda hapukat marmelaadi)

Šokolaadiglasuur:

  • 200 g tumedat šokolaadi
  • 2 spl 0,5% koort

Vahusta toasoe või pehmeks vahuks, sega juurde jahu.

Vahusta munad koos suhkruga kohevaks. Sega osade kaupa munamass jahu-või segule, kuni saad vedelapoolse ühtlase taina.
Määri saadud tainast 4- 5 õhukest küpsisepõhja küpsetuspaberitele. Küpseta 200-kraadises ahjus kuldseks, ca 6-7 minutit.

Kui ahjuplaat on suurem võib küpsisepõhju ka vähem tulla, siis saad hiljem lõigata sobivas suuruses põhjad, et kokku tuleks u. 4-5 küpsisekihti. Kuniks küpsisepõhjad on veel soojad, liida need omavahel keedisega.

Pealmiseks kihiks sulata šokolaad koos koorega. Kata pealt küpsiseplaat ja lõika servad sirgeks.

Lase natuke jahedas taheneda.

Retsept: Nami-nami retseptikogu, foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)