Lihtsalt valmivad kahte sorti suussulavad küpsised – nii tumeda kui valge šokolaadiga.

  • 115 g võid
  • 115 g suhkrut
  • 115 g nisujahu
  • 2 muna
  • 75 g tumedat šokolaadi
  • 75 g valget šokolaadi
  • peotäis sarapuupähkleid, hakituna

Vahusta toasoe või suhkruga kohevaks. Lisa ükshaaval munad, samal ajal edasi vahustades. Viimasena sega juurde jahu.

Jaga tainas kaheks võrdseks osaks. Sulata veevanni kohal eraldi kaussides mõlemad šokolaadid. Lisa ühele tainaosale tumedat šokolaadi, teisele valget šokolaadi ja hakitud pähklid. Sega läbi ja aseta mõlemad tainad vähemalt tunniks külmikusse.

Vormi kahe lusika abil väikesed pallid ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, jäta piisavalt suured vahed, kuna tainas kerkib.

Küpseta 190-kraadises ahjus u. 10-12 minutit.

Sellest kogusest tuleb umbes 2,5 plaaditäit küpsiseid.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)