Pasta ja juust on omavahel ikka hästi läbi saanud. Nii ka selles, mitut sorti juustu sisaldavas roas. Kui Parmesani ei juhtu käepärast olema, võib selle asendada näiteks Valio Fortega.
- 1 sl võid
- 50 g riivitud Cheddari juustu
- 75 g riivitud Parmesani juustu
- 125 g toorjuustu
- 3 dl piima
- 1 sl jahu
- 75 g kuivatatud tomateid õlis
- värsket peterselli
- jahvatatud musta pipart
- 400 g pennesid
Keeda penned soolaga maitsestatud vees ja kurna. Sulata potis või, lisa piim, juustud, toorjuust, hakitud tomatid, must pipar ning aja potis keema. Lisa vähese piimaga segatud jahu. Lase kaste korraks keema. Lisa penned, hakitud petersell ja sega läbi.
Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)
Ants Kraus
Samuti kiire ja hea toit,piima asendasin kohvikoorega-rammusam 🙂
Maris
Lihtne ja suurepärane. Klaas veini kõrvale ja elu on ilus!
Signe
Mina lisan juurde veel praetud kanatükke ja ongi lihtne õhtusöök valmis 🙂