Mahlane suupiste krõbedas kattes.
- 5 keedukartulit
- 2 muna
- 100 g riivsaia
- 100 g kodujuustu
- 2-3 spl nisujahu
- praadimiseks toiduõli
- maitsestamiseks pipart, koriandrit, soola, kurkumat
Riivi kartul, lisa munad, kodujuust, maitseained, sega korralikult. Lisa jahu, sega.
Vormi pulgakesed, paneeri riivsaias ja prae õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri värske salatiga või meelepärase kastmega.
Retsept: Jan Janno, foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)
Krislin
Soovitan kindlasti proovida, nii head ja maitsvad, panin endale meelepärased maitseained sisse. Mulle meeldivad need pulgad rohkem külmalt.
Marika
Järele proovitud, väga maitsvad.
Ruth
Kas muna on keedetud või toores?
Eva@Perenaine
Toores!
christa
Muna on ju selleka,et mass koos püsiks,kus siis keedetult panna saab..sama hea,kui taigna tegemisel kasutaks keedumuna. 🙂
Eva@Perenaine
Toores!
Kristel
Väga-väga maitsvad! Unustasin kokkamisetuhinas küll jahu lisada, kuid ka ilma jahuta on super head! Soovitan soojalt 🙂
Virge kollamaa
Mitmele see kogus on?
Eva@Perenaine
Eks oleneb söögiisu suurusest ka, aga u 3-4 inimesele. Head küpsetamist!