Maitsvad šokolaadimaitselised ülepannkoogid, lisandiks hapukas-magus kirsikaste.

  • 2 muna
  • 4 dl piima
  • 2 dl nisujahu
  • 4 spl kakaod
  • 3 spl suhkrut
  • näpuotsaga soola

Kirsikaste:

  • u. 200 g (külmutatud) kirsse
  • 1 dl vett
  • 1-2 spl maisitärklist
  • maitse järgi (u. 4 spl) suhkrut

Sega omavahel jahu, kakao, suhkur, sool. Lisa piim, viimasena sega juurde lahtiklopitud munad. Lase tainal pool tundi külmikus seista.

Prae pannil õlis pannkoogid.

Kastmeks vala potti külmutatud kirsid, vesi ja suhkur. Kuumuta keemiseni. Sega tärklis 3-4 spl veega, kalla pliidil olevale kastmele. Tõsta tulelt ja serveeri pannkooke kirsikastme ja klaasi piimaga.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)