Mõnusad paksud pannkoogid, mis on seest mahlased ja hapukad.
- 2 muna
- 3 spl suhkrut
- näputäis soola
- 3-3,5 dl hapupiima või keefiri
- 4 dl nisujahu
- 1 tl soodat
Klopi munad lahti, lisa suhkur ja sool. Sega juurde keefir (või hapupiim).
Mõõda teise kaussi jahu ja sega juurde sooda. Lisa jahu-sooda muna-keefirisegule.
Sega ühtlaseks, tainas peaks tulema umbes paksu hapukoore paksune. Vajadusel lisa jahu või keefiri.
Küpseta õlis keskmisel kuumusel väikesed pannkoogid.
Sellest kogusest tuleb u. 25-30 pannkooki.
Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)
Eva
Lihtne retsept, kohevad pannkoogid!
Katre
Aitäh retsepti eest! Väga maitsvad pannkoogid tulid! Katsetasin järgmist jahusegu: 2,5 dl nisu- ja spelta täisterajahu (kliid söelusin välja) ja 1,5 dl lupiinijahu (saab loodusepoest).
M.
Need koogid tulid väga maitsvad. Tavaliselt mul ei tule pannkoogid hästi välja, aga neid väikeseid pontsusid oli lihtne valmistada. 🙂 Tegin poole koguse ja sõin koos marjade ning vahtrasiirupiga.
Eva
Maitsvad pannkoogid. Nagu retseptis öeldud, küpsetage keskmisel kuumusel, muidu ei pruugi kenasti läbi küpseda.
Evelyn
Väga mõnusad koogikesed! 🙂