Väikesed suhkruga üle puistatud kringlid, mida on tore koos lastega meisterdada.

  • 200 g hapukoort
  • 125 g toasooja võid
  • 200 g suhkrut
  • 3 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl vaniljesuhkrut
  • 8,5 dl nisujahu
  • peale puistamiseks suhkrut

Sega kõik ained kokku, kuni saad sitke taina. Mässi kilesse ja lase külmkapis pool tundi seista.

Rulli tainast peenikesed “vorstid” ja keera need väikesteks kringliteks. Lase neilgi veidi seista, suru seejärel kringlid korra suhkrusse ja laota, suhkrune külg ülalpool, ahjuplaadile.

Küpseta 200-kraadises ahju keskosas umbes 20 minutit.

Sellest kogusest saad ca 4 plaaditäit kringleid.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)