jäätised / 07/27/2014

Tikrisorbett

Lihtsasti valmiv, hapukas ja jahutav suvemagustoit. Sellest kogusest saab ca 1 liiter sorbetti.

  • 1 liiter tikreid
  • 5 dl vett
  • 1,5 dl suhkrut

Pane tikrid, vesi ja suhkur potti, kuumuta keemiseni ning lase ca 15-20 minutit madalal kuumusel podiseda.

Eemalda tulelt, püreesta ja suru läbi sõela. Jahuta täielikult ning valmista vastavalt jäätisemasina instruktsoonidele sorbett. Serveeri kohe või pane sügavkülmikusse.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Vürtsikas jäätis pistaatsiapähklitega
Järgmine postitus
Tonka oa jäätis
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Vürtsikas jäätis pistaatsiapähklitega

Külmemaks ajaks sobilik jäätis, millele lisavad vürtsi ingver, kardemon ja kaneelikoor.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.