Toekas vormiroog külmemateks ilmadeks.

  • 250 g täistera spagette
  • 300 g kanaliha
  • praadimiseks õli
  • 400 g kõrvitsat
  • 1 sibul
  • tilli
  • soola
  • musta pipart
  • 3 muna
  • 350 ml piima
  • 150 g juustu

Keeda spagetid poolpehmeks, kurna. Lõika kanaliha kuubikuteks ja pruunista pannil, lisa hakitud sibul ja väikesteks kuubikuteks lõigatud kõrvits. Prae, kuni kõrvits on peaaegu pehme, maitsesta soolaga ja lisa hakitud till.

Aseta võitatud küpsetusvormi kihiti spagetid ja täidis (3 kihti spagette, 2 kihti täidist või kuidas vormi suurus lubab).

Klopi muna ja piim ühtlaseks, maitsesta soola ja pipraga ning vala spagettidele peale. Poole küpsemise pealt lisa riivitud juust. Küpseta 180-kraadises ahjus umbes 45 minutit või kuni munasegu on läbi küpsenud. Lase enne serveerimist pisut seista.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)