Pisut karaski maitsega küpsetised noorte naadilehtedega. Eriti head soojalt viilu juustuga.

  • 4 dl nisujahu
  • 2 dl kaerajahu
  • 1,5 tl soola
  • 3 tl küpsetuspulbrit
  • 3 tl vahemere ürtide segu
  • 2 muna
  • 2,5 dl keefiri
  • 3 dl värsket, hakitud ja kokku pressitud naati
  • 100 g riivitud juustu
  • 1 dl oliivõli

Pese naadid ja nõruta kuivaks. Lõika varre osad ära ja lehed haki peeneks (näiteks kääridega suures kausis). Sega omavahel kuivained. Klopi muna ja keefir ühtlaseks. Sega jahusegu hulka riivjuust ja naat, kalla aeglaselt segades juurde munasegu ja õli. Tõsta muffinivormidesse.

Küpseta 175 kraadi juures umbes 30 minutit.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)