Šokolaadikreemised suupisted maiasmokkadele.

Kreem:

  • 200 ml 35% koort
  • 150 g tumedat šokolaadi (pähklitega)
  • 4 sl kakaopulbrit
  • 2 sl suhkrut
  • 1 tl vaniljesuhkrut
  • 2 tl lahustuvat kohvi

Pannkoogid:

  • 1 muna
  • 100 g nisujahu
  • 2 dl piima
  • 1 sl suhkrut

Pane kõik kreemi jaoks vajaminevad ained potti, kuumuta pidevalt segades, kuni šokolaad on sulanud. Jahuta ja lase siis külmkapis vähemalt 4 tundi taheneda. Küpseta pannkoogid (umbes kuus pankooki).

Määri tahenenud kreem jahtunud pannkookidele, keera rulli ja lõika noaga pannkook tükkideks. Serveerimiseni hoia külmas.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)