Pehmemat sorti versioon brownie’dest. Lihtne valmistada.

  • 200 g võid
  • 200 g 70% šokolaadi
  • 3 muna
  • 250 g suhkrut
  • 100 g nisujahu
  • 100 g hakitud kreeka pähkleid
  • 1 tl vanilliekstrakti
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 0,5 tl soola

Vooderda kandiline ahjuvorm küpsetuspaberiga (24×30 cm suurune). Sulata või ja šokolaad madalal kuumusel. Vahusta munad suhkruga ja lisa või-šokolaadi segu. Lisa vanilliekstrakt. Sega jahu pähklite, soola ja küpsetuspulbriga ning lisa munavahule.

Kuumuta ahi 170 kraadini. Kalla tainas vormi ja küpseta 30-35 minutit. Lõika ruutudeks.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)