Lihtne ja maitsev šokolaadikook, milllele annab niiskust õun.

  • 200 g võid
  • 220 g suhkrut
  • 3 muna
  • 50 ml šokolaadimaitselist koorelikööri
  • 2 kooritud, neljaks lõigatud õuna
  • 220 g nisujahu
  • 3 tl küpsetuspulbrit
  • 50 g kakaopulbrit
Katteks:
  • 100 g šokolaadi
  • 100 ml 35 % koort

Pane esimesed viis koostisainet köögikombaini ja töötle ühtlaseks massiks. Sega kuivained omavahel ja lisa tainale. Kuumuta ahi 180 kraadini, määri 24 cm-se läbimõõduga koogivorm rasvainega ja kalla tainas vormi.

Küpseta kooki umbes 50-60 minutit. Vaaba jaoks sega kuuma vahukoore hulka hakitud šokolaad ja sega ühtlaseks. Jahuta ja määri jahtunud koogile.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Šokolaadi-marmorkeeks
Järgmine postitus
Šokolaadikeeks
3 Kommentaari

February 3, 2015

Väga maitsev kook, soovitan isegi õunu rohkem panna siis on õunamaitset rohkem. 🙂


February 9, 2015

Lihtsalt imeline kook! Tuli välja juba esimesel korral!!! Teisel korral panin koostisaineid natukene rohkem ja ikka oli super kook! 🙂 🙂


September 20, 2017

aeg vale, küpsetasin üle



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Šokolaadi-marmorkeeks

Šokolaadine siiru-viiruline mahlane keeks, mis säilib pehme ja maitsvana ka küpsetamisjärgsel päeval.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.