Pruunikad banaanid sobivad imehästi nendesse maitsvatesse muffinitesse.

  • 1,25 dl suhkrut
  • 2 suurt muna
  • 100 g võid
  • 2 suurt üleküpsenud banaani
  • 3 dl nisujahu
  • 0,5 dl kakaopulbrit
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 50 g šokolaadi

Sulata ja jahuta või. Mulju banaanid kahvliga püreeks. Haki šokolaad. Vahusta munad suhkruga kohevaks, lisa banaanipüree. Sega kuivained ja hakitud šokolaad omavahel ning lisa munasegule.

Tainast aeglaselt segades nirista hulka sulavõi. Sega ühtlaseks ja tõsta paberiga vooderdatud või silikoonist muffinivormidesse. Küpseta eelkuumutatud ahjus, 200 kaadi juures umbes 20 minutit.

Sellest kogusest saad 12 muffinit.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)