Rababreri-maitselised muffinid pehmes tainas, milles on kasutatud ka kõrvitsapüreed.

  • 2 muna
  • 2 dl suhkrut
  • 75 ml õli
  • 250 ml kõrvitsapüreed
  • 125 g rabarberit
  • 3 dl nisujahu
  • 1 dl täisteranisujahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl kaneeli
  • 1 tl vaniljesuhkrut

Vahusta munad suhkruga, lisa õli ja varem valmis hautatud ja jahutatud kõrvitsapüree. Sega kuivained omavahel ja kalla munasegu hulka. Lisa ka tükeldatud rababrberid ja sega tainas ettevaatlikult läbi.

Tõsta muffinivormidesse ja küpseta 200 kraadi juures umbes 25 min. Sellest kogusest saab umbes 18 muffinit.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)