gluteenivaba rabarberikook

Lihtsalt ja kiirelt valmiv mahlane rabarbrikook, mille koogipõhi valmib mandli- ja riisijahuga.

Koogipõhi:

  • 120 g mandlijahu
  • 50 g riisijahu
  • 30 g kookoshelbeid
  • 80 ml roosuhkrut
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl kaneeli
  • 80 g (rapsi)õli
  • 2 muna

Kate:

  • Ca 300 g rabarberivarsi
  • 2 spl roosuhkrut
  • 50 ml mandlilaastusid

Sega kokku koogipõhja ained ja määri tainas küpsetuspaberiga kaetud 35×18 cm suurusesse ahjuvormi. Tükelda rabarberid ja jaota tainale. Raputa peale suhkur ja mandlilaastud. Küpseta 185-kraadises ahjus ca 35 minutit.

Retsept: Eva Pärtel (Perenaine.ee)