Praetud tofu

Lihtsalt ja kiirelt valmiv tofuroog – pannil praetud krõbedad tofuviilud.

  • 250 g kõva tofut
  • maitse järgi soola
  • 2 spl seesamiseemneid
  • 2 spl hakitud murulauku
  • praadimiseks õli

Pese tofu külma veega ja lõika ca 0,5 cm paksusteks viiludeks. Pane pannile õli ja prae tofut mõlemalt poolt kuniks see on krõbe. Raputa mõlemale poolele ka soola ja seesamiseemneid. Serveerimisel raputa üle hakitud murulauguga.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Röstitud peedi ja Feta juustu pirukas
Järgmine postitus
Juustune pirukas värske spinatiga
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Röstitud peedi ja Feta juustu pirukas

Tummine pirukas, mis maitseb retsepti autori kirjelduse järgi kui Vahemere suvi.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.