Lihtsalt valmivad pitsa-maitselised saiakesed, milledele lisab maitset vürtsikas tomatikaste.

  • 5 dl nisujahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1,5 dl piima
  • 100 g võid
  • 1 tl soola

Vahele:

  • 1 dl Mõnusalt vürtsikat pannikastet (Felix)
  • 2 sl kuivatatud punet
  • 100 g sinki
  • 200 g riivitud juustu
  • 1 punane paprika

Sega kuivained omavahel. Vahusta kergelt toasoe või ja sega kuivainete ja piimaga ühtlaseks.

Rulli jahusel pinnal 30×40 cm suuruseks. Määri peale pannikaste ja tõsta peale ribadeks lõigatud sink. Puista peale ka juust ja pune. Keera rulli ja lõika terava noaga 1 cm suurusteks viiludeks.

Tõsta rullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadi juures 15 minutit, kuni need on kaunilt küpsed.

Sellest kogusest tuleb umbes üks plaaditäis pitsarulle.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)