Lihtsalt valmivad pitsa-maitselised saiakesed, milledele lisab maitset vürtsikas tomatikaste.
- 5 dl nisujahu
- 2 tl küpsetuspulbrit
- 1,5 dl piima
- 100 g võid
- 1 tl soola
Vahele:
- 1 dl Mõnusalt vürtsikat pannikastet (Felix)
- 2 sl kuivatatud punet
- 100 g sinki
- 200 g riivitud juustu
- 1 punane paprika
Sega kuivained omavahel. Vahusta kergelt toasoe või ja sega kuivainete ja piimaga ühtlaseks.
Rulli jahusel pinnal 30×40 cm suuruseks. Määri peale pannikaste ja tõsta peale ribadeks lõigatud sink. Puista peale ka juust ja pune. Keera rulli ja lõika terava noaga 1 cm suurusteks viiludeks.
Tõsta rullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadi juures 15 minutit, kuni need on kaunilt küpsed.
Sellest kogusest tuleb umbes üks plaaditäis pitsarulle.
Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)