Mahedamaitseline ja kiirelt valmiv makaroniroog.
- 200 g makarone
- 200 g muskaatkõrvitsat
- 75 g sinihallitusjuustu
- 1,5 dl koort (35% või kohvikoor)
- soola, pipart
- parmesani juustu
Puhasta kõrvits, tükelda ja pane pannile paari spl veega hauduma. Hauta pehmeks, kuid parajat moodi, et kõrvits veel koos püsiks.
Keeda makaronid vastavalt pakil olevale juhisele.
Tükelda sinihallitusjuust, lisa koos koorega kõrvitsa hulka, maitsesta soola ja pipraga ning keeda madalal kuumusel 4-5 minutit.
Kurna makaronid ja sega kastme hulka. Serveeri parmesani juustuga.
Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)
Ants Kraus
Lihtne ja kiiresti valmiv argine roog,just eile tegin.Kuna sinihallitusjuustu kodus polnud,siis asendasin toorjuustuga ja muskaatkõrvitsa tavalise omakasvatatud kõrvitsaga.Maitseainete hulka lisasin ka kuivatatud basiilikut.
Marge
Täitsa mõnus pasta.