Tõsta õhtul külmikust või lauale soojenema ja nii saad hommikul kiirelt maitsvad muffinid hommikusöögiks valmistada.
- 2 muna
- 2 dl suhkrut
- 100 g võid
- 1 dl hapukoort
- 2 dl külmutatud (või värskeid) mustikaid
- 2,5 dl nisujahu
- 2 tl küpsetuspulbrit
Vahusta toasoe või suhkruga, lisa juurde munad ning jahu + küpsetuspulber. Kõige lõpus sega juurde hapukoor ja mustikad. Jaga muffinivormidesse ja küpseta 200 kraadi juures umbes 20 minutit.
Sellest kogusest saab 12 muffinit.
Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)
Helen
Väga maitsvad muffinid. Olen lisanud juurde veel šokolaadinööpe ja muffinid sulavad suus. Lemmikretsept 🙂
maria10
Väga head muffinid tulid 🙂
Nädal köögis | Agikene
[…] tegime mustikamuffineid ja […]
HelleL
Ainukesed muffinid, kus mul mustikad vajusid põhja… kasutasin külmutatud marju. Maitset see aga ei seganud 🙂 väga head olid
Volvo123
Muffinid olid ühed parimad mida ma kunagi saanud olen, soovitan ka proovida