Sellele küsimusele otsib vastust novembrikuu Oma Maitse, olles pannud kokad ja asjaarmastajad kuue erineva võiga ühte ja sama küpsetist tegema, et parim või välja selgitada.
Kuigi kõik testis osalenud võid (kõik 82% rasvasisaldusega) osutusid sobivateks, koorusid siiski välja mõned tublimad. Lemmikutena toob ajakiri välja Alma Eesti või (armoaatne, hea või maitsega, õrna-õhulise tekstuuriga küpsetised) ja Saaremaa või (hästi vormtav, tuntava või lõhna ja maitsega, suussulav).
Üllatajaks oli aga või “President Ekstra”, mis sisaldas testitud võidest kõige vähem vett, oli iseäranis hea töödelda ning millega tehtud küpsetis käitus ahjus kõige paremini (s.t ei muutnud ahjus olles vormi). President Ekstra on Prantuse või ja seda valmistatakse Normandia lehmade piimast ja juuretisest. Eestis müüdav Presidendi või pärineb Poola tütarfirmast ja ka see on tehtud Normandia lehmade piimast, sealjuures on lehmad suviti värske heina toidul – nii kinnitas Perenaine.ee-le President võid tootva grupi Lactalis McLelland tarbijasuhete juht Pegguy Jochel.
Teised testis osalenud võid olid Tere, E-Piim ja Valio.
Selline näeb välja President võipakk: foto maaletooja Estoveri kodulehelt