Pehme martsipanitäidisega kommid, millel peal praksuv šokolaad.

  • 30 metsapähklit
  • 250 g martsipani
  • 125 g tumedat šokolaadi (70 %)
  • 25 g valget šokolaadi

Rulli martsipan laual pisut õhemaks. Sulata kuuma vee vanni kohal või mikrolaineahjus šokolaad. Metsapähklid võid parem maitse saamiseks kuival pannil kergelt röstida, sel juhul rulli koor pärast maha.

Mätsi pähkli ümber martsipani, tõsta kahe hambatiku või kahvli abil sulanud šokolaadi sisse ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud alusele.

Pane valge šokolaad tugevamast materjalist kilekotti, seo sõlm peale ja aseta kuuma vette. Kui šokolaad on sulanud, tee nurka väike auk ja kaunista kommid. Tõsta alus koos kommidega mõneks ajaks külma. Sellest kogusest saab 30 kommi.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)