Maisi-tomati salat

Lihtsasti valmiv Ameerika-pärane salat tomatist ja värskest maisitõlvikust. Kogused kahele.

  • 1 maisitõlvik
  • 1 suurem tomat
  • rohelist sibulat
  • praadimiseks võid
  • 2 spl oliiviõli
  • 1 tl veiniäädikat
  • soola, pipart

Keeda maisitõlvik pehmeks (u. 10-15 minutit) ja eemalda (noa abiga) maisiterad.

Sega marinaadiks kokku oliivõli, äädikas, 3/4 tl soola ja 1/4 tl pipart. Lõigu tomat ja kalla peale valminud marinaad, sega ja jäta ootele.

Tükelda noaga roheline sibul. Eralda valged osad ja prae need võis, kuniks need on omandanud kuldse värvuse. Lisa mais, maitsesta soola ja pipraga ning hauta ca 5 minutit. Kalla kaussi, sega tomatite ja roheliste sibulatega ning serveeri.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Pasta suvikõrvitsa-tomati kastmega
Järgmine postitus
Ahjuõunapüree kaneeliga
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Pasta suvikõrvitsa-tomati kastmega

Maitsev tomatine pastaroog suvikõrvitsaga. Kogused neljale sööjale.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.