Magusad naadimuffinid

Kevadised naadimuffinid valmista noortest naadilehtedest – just need noored, erkrohelised taimed, mis oma nina esimeste soojade ilmadega välja on pistnud.

Kalla noortele naadilehtedele keev vesi. Lase paar minutit seista.

Vahusta munad suhkruga, lisa sulavõi, hapukoor, vaniljesuhkur ning omavahel segatud jahu, küpsetuspulber ja sool. Kurna naat, suru kuivaks ning haki peeneks ja sega seegi koos hapukoorega taina hulka.

Küpseta muffinivormides 220 kraadises ahjus 12-15 minutit, kuniks muffinid on kerkinud ja pealt kenasti kuldsed.

Retsept ja foto: Eva Pärtel  (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Maasikamuffinid
Järgmine postitus
Marjamuffinid valge šokolaadiga
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Maasikamuffinid

Marjased ja mahlased maasikamuffinid.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.